4.6 lees beoordelingen Google 0598 613 654

(hybride) Warmtepompen Veendam, Groningen, Hoogezand - Sappemeer, Assen, Midden-Groningen

Offerte
warmtepomp aanvragen

Bel (0598) 613 654

Hybride warmtepomp

Hybride warmtepomp: de nieuwe norm in duurzame energie

De aandacht voor hybride systemen is meer dan terecht, want als het gaat om verwarming en warm watervoorziening bieden ze het beste van twee werelden, te weten: een cv-ketel op gas en een warmtepomp op elektriciteit. Het is een slimme optie voor mensen die bewust omgaan met klimaat en portemonnee. Een hybride warmtepomp is een haalbare, betaalbare en realistische (eerste) stap op weg naar verduurzaming van woningen.

In elk type woning en met iedere cv-ketel te combineren

Eén van de belangrijke voordelen van bijvoorbeeld de Elga Ace is dat deze makkelijk te combineren is met iedere HR cv-ketel. Dat betekent dat je je huidige cv-installatie kunt uitbreiden met een hybride warmtepomp. Dat is een ideale manier om kosten te besparen én te verduurzamen. Investeren in een nieuwe cv-ketel hoeft pas op het moment dat je huidige ketel aan vervanging toe is. Daarnaast kan de Elga Ace worden toegepast in de meeste woningen. Je hoeft niet eerst ingrijpend te verbouwen om van de voordelen te profiteren. Zo kan jij snel starten met besparen en verduurzamen, ongeacht of je woning vloerverwarming dan wel radiatoren heeft.

Ketel Service Noord levert veel merken hybride warmtepompen.

Remeha Elga Ace warmtepomp Veendam, Hoogezand-Sappemeer, Winschoten

De hybride warmtepomp

De hybride warmtepomp werkt samen met de cv-ketel en biedt dan ook de uitkomst bij het verduurzamen van bestaande woningen. Een hybride warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van de woning. De cv-ketel wordt alleen nog ingeschakeld bij extreem koude dagen en voor het verwarmen van warm tapwater. Zo kan je tot wel 70% besparen op je energierekening.

U wilt meer informatie over warmtepompen

De aanschafkosten van een hybride warmtepomp liggen rond de €6.200,-. U kunt Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) subsidie ontvangen bij de aanschaf van een warmtepomp.

Gaat u akkoord met de richtprijs, dan komen wij voordat wij de montage gaan uitvoeren bij u langs om uw situatie te bekijken.
Mocht daar aanleiding toe zijn dan is het mogelijk dat offerte wordt aangepast.

Wij monteren dagelijks CV ketels, warmtepompen in het Noorden van Nederland: van Veendam tot Assen, van Delfzijl tot Hoogezand - Sappemeer, van Winschoten tot Groningen, van Emmen tot Appingedam.

Vraag een offerte voor een warmtepomp aan

*De hoogte van de subsidie is afhankelijk van de gekozen warmtepomp en is aan wijzigingen onderhevig door de overheid